Акредитација и продажба на билети

Акредитација и продажба на билети

 

Акредитација

Сите  заинтересирани  новинари кои сакаат да ги следат  муѕичките настани  од  годинешното издание на ИНтернационалниот музички фестивал „Охрид фест – Охридски трубадури„ треба да се  акредитираат на  мејл адресата на фестивалот(најдоцна до 20  август)

press@ohridskitrubaduri.mk

Акредитацијата треба да ги  содржи следните податоци :

1.Име и презиме

2.Медиум

3.Телефон и  мејл  адреса

 

Продажба на  билети

Билетите за сите  фестивалски манифестации  можат да се купат  преку  продажната мрежа на   КУПИ КАРТИ  ЗА СЕ

contact@kupikartizase.com.mk

 

Чунга лунга -22 август(понеделник) ……………..50,оо    денари

Фолк вечер -23 август (вторник)………………….150,оо  денари

Поп вечер  -24август (среда)………  ……………..200,оо денари

Интернационална вечер(четврток)…………….300,оо денари

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *