’’Биоритам“ со шоу спектакл

’’Биоритам“ со шоу спектакл

 

Организаторите на  интернациналниот музички фестивал “Охрид фест –Охридски трубадури 2017“ полека  го комплетират мозаикот од настани  кои се предвидени за годинешниот музички спектакл   кој ќе се одржи во втората недела од септември, во Охрид.

Така сега можеме да потврдиме дека еден од најдобрите состави на  македонската музичка сцена, групата ’’Биоритам’’   ќе се претстави со шоу програма на  ’’Охридски трубадури 2017’’. Членовите на  групата  ќе ја забавуваат публиката  по завршувањето на  натпреварувачкиот дел   на  Фолк вечерта.Тие  во својата полчасовнапрограма ќе  презентираат дел од  своите најуспешни нумери.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *