Новинарскиот центар на “Охридски трубадури “ во хотелот ” Нова Ривиера”

Новинарскиот центар на “Охридски трубадури “ во хотелот ” Нова Ривиера”

Новинарскиот центар   за Интернационалниот музички фестивал   Охрид  фест – Охридски трубадури  ќе биде отворен од  понеделник  2  август  во хотелот  Нoва Ривиера  ,кој се наоѓа во центарот на  Охрид.

Тука новинарите ќе можат да ги  побараат сите информации во врска  со фестивалските програми и промоции   а  исто така и да ги добијат  своите пропусници.

Во понеделник (22 август)  во Охрид  пристигнуваат  Маја Оџаклиевска и  членовите на групата   *БОНИ  ЕМ* но  организаторите не сакаат да откријат во кој хотел  ќе бидат сместени

Важна информација  за учесниците на фестивалските приредби – Организаторот на фестивалот  уште еднаш потенцира   дека  генералните проби за сите фестивалски  програми  почнуваат  точно на пладне – во 12.00 часот и  се  ЗАДОЛЖИТЕЛНИ  за сите пејачи

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *