„Охридски трубадури 2016„ – од 22 до 25 август

„Охридски трубадури 2016„ – од 22 до 25 август

Интернационалниот музички фестивал  „Охрид фест –Охридски трубадури„ ќе се одржи на летната сцена во Долни Сарај од 22 до 25 август.Фестивалот ќе биде отворен со  програмата  „Чунга лунга„, во оја ќе бидат презентирани дваесетина нови песни за деца.Фолк вечерта ќе се одржи на 23 август, Поп вечерта –на 24 август а  Интернационалната програма – на 25 август.

1 коментар

  1. Nevenka Milovanova - август 23, 2016 9:28 pm

    Zosto prenosot ne odese na televizija sto ja pokriva cela Makedonija?

    Одговори

Вашето мислење