Поп вечер – Oхридски Трубадури 2018

Поп вечер – Oхридски Трубадури 2018

 

 

1.Ѓерѓи Пандо – За тебе

м. и т. Ѓерѓи Пандо  ар. Димче Китрозоски

2.Александар Здравков  – Малечка

м. и т. Александар Здравков  ар. Жарко Настески Точак

3.Сашко Андриески – Остани

м. и т. Сашко Андриески  ар. Драган Ристовски

  1. 4. Рената Блажевска Љубовен печат

м. и ар. Борче Шабаноски  т. ЦанеТрајцевски

5.The G Notes Кој ли ѓавол

м. Константин Карев – Глигор Гошев  т. Константин Карев  ар. Глигор Гошев –Филип Динев

6 Анастасија Аврамовска Ти си мојот херој

м. Иле Спасев  т. Иле Спасев -Анастасија Аврамовска  ар. И.Спасев  А.Сирилик

7.Симеон Коруноски Што ни остана

м. и т. Симеон Коруноски   ар. Иле Спасев

8.Горан Наумовски Црно-бел филм 

м. т. и ар. Слободан Наумов

9.Дует ЧОКИ Песната е наша судбина

м. и ар. Горан Милосески  т. Огнен Неделковски

 

10.Жармена – Сите мои сни

м. т. и ар. Димче Китризоски

11.Денис Димоски – Не знам

м.Филип Неделковски  т. Огнен Неделковски  ар. Рубин Димоски

12.Трио ЏЕНТЛЕМЕНС – Убавина

м. Хрис Марин  т. Огнен Неделковски  ар. Владимир Дојчиновски

  1. 13. Лени Партикова Спомени

м. и ар. Горан Милосески  т. Ефтимија Јованова

14.Огнен Здравковски Разбуди ме

м. Крис Марин  т. Огнен Неделковски  ар. Владимир Дојчиновски

  1. 15. Зои Блаж Свинг

м. и т. Рики Марин  ар. Владимир Дојчиновски

  1. 16. Пепа Димовска Ти си тој

м. Крис Марин  т. Огнен Неделковски  ар.Владимир Дојчиновски

17.Филип Јордановски Без тебе

м. и ар. Владимир Дојчиновски  т. Ристо Самарџиев

  1. 18. Лена – Дојди или оди си

м. т. и ар. Владимир  Дојчиновски

 

Вашето мислење