РЕДОСЛЕД НА ПЕСНИТЕ – *ФОЛК ВЕЧЕР 2017*

РЕДОСЛЕД НА ПЕСНИТЕ – *ФОЛК ВЕЧЕР 2017*

 1. Кога пеам – ……………………………………………………..Гулабица
 2. Добро утро мило мое – ………………………Зоран Христов
 3. Верни другари – ………………………….Илија Димовски – Илче
 4. 4. Можеби – …………………………………………Сашо Николовски
 5. 5. Сакам да ми бидеш невеста -С. Георгиевски – Бричот
 6. Мачо тип – ……………………………………………………Руса Андонова
 7. Соколи Мои -…………………………………………..Сефедин Бајрамов
 8. Не сака душа – ………………………………………………..Раде Пилето
 9. Живот пишувам -……………………………………….. Ѓоко Дичоски
 10. Само спомени – ………………….Мартина Валиенте – Бугарија,
 11. Љубена моја -………………………………. Кирил Белистoјаноски
 12. Боли срцево боли – …………………………….Боби Спасеновски
 13. Анастасија – …………………………………………..Петар Нечовски
 14. Искра – ………………………………………………Серафина Фантаузо
 15. Мојата душа бистро езеро – М. Секулоски и гр. Носталгија
 16. Виножито на небото– ……………………….Благица Павловска
 17. Заљубен до гуша– …………………………………….Скопски Боеми
 18. Елена – …………………………………..Жарко Тимотијевиќ – Србија

19. Во вечна љубов верувам -………………………………………. Соната

 1. Жал за Марика -…………… Н. Величковски со С. Милковска
 2. Љубовна – ……………………………Ленче  Горан Кукиќ и Јупитер

 

 

One Response

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *