ФОЛК ВЕЧЕР – редослед на изведби

ФОЛК ВЕЧЕР – редослед на изведби

.     1.  Давид Миладинов –                                         Не верувам во грев

Муз и Т. Мирче Кикиритков Ар. Филип Стевеновски

 1. Сара Ристеска –          Еј море лудо младо

Муз. и Текст Злате Ангеловски Ар. Кирил Стојчевски

 1. Фазли Луиќ –                                             Не жали брате мој

М.и Т. Тоде Новачевски Ар.Роб Реџеповски

 1. 4. Селект бенд –     Комшивке

М.Т. и Ар. Сашо Николовски

 1. Гордана Додевска –                 Без љубов тешко е

Муз и Ар. Ц.П.Дундарак Текст Фотинула Паскова

 1. Кирил Бели Стојановски –                 Лични Охриѓанки

Муз. Гоце Џуклески Текст Кирил Бели Стојановски  Ар. Сашо Ливрински

 1. Руса Андова –      Љубов или грев

М.Т. и Ар. Фотинула Паскова

 1. Александар Цветковски –                            Песна за Љубојно

Муз Текст и Ар. Ц.П.Дундарак

 1. Иван Радевски –               Охрид е моја судбина

М.  Ц.П.Дундарак Ар. Петров Цане Т. Бранко Николовски

 1. Стојне Николова – Тебе ти припаѓам

Муз. и Т. Борчо Димитров  Арр. Љупчо Павловски

 1. Група Маестро – Чаша виски ?

Муз и Ар. Тодор Завков Текст Елена Георгиева

 1. Ибуш Ибраимовски – Пат до роден град

М.и Ар.Игор Димовски Т. Орце Зафировски

 1. Скопски Боеми – Барам чаре

М.и Ар. Цане Петров Т. Огнен неделковски

 1. 14. Благица Павловска и Барбара Јаковлеска Три по три

М.и Т. Благица Павловска Ар. Љупчо Павловски

 1. Петар Нечовски – Дојди во Охрид

Муз и Текст Енвер Рашити Ар. Јовица Карајлиевски

 1. Ленче Кукиќ – Љуби ме ко прв пат

М.и Ар. Петар Кан Т. Огнен неделковски

 1. Милован Секулоски и гр.Носталгија – Тажната романса

М.и Ар. Ристо Ице Крстевски Текст Миле Милевски

 1. Група Соната – Свеќите на љубовта

М.и Ар. Цане Петров Т. Бранко Николовски

 1. Горан Кукиќ – Не е доцна

М.и Ар. Петар Кан Т. Огнен неделковски

 1. Виолета Томовска – Душа

М. и Т. Томислав Которчевиќ Ар. Дамир Имери

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *