ФОЛК ВЕЧЕР – редослед на песните

ФОЛК ВЕЧЕР – редослед на песните

1. Кога пеам – …………………………………………………….Гулабица
2. Добро утро мило мое – ……………………………Зоран Христов
3. Верни другари – ………………………Илија Димовски – Илче
4. Можеби – …………………………………………Сашо Николовски
5. Сакам да ми бидеш невеста – ..С. Георгиевски – Бричот

6. Мачо тип – ……………………………………………..Руса Андонова
7. Соколи Мои -……………………………………Сефедин Бајрамов
8. Не сака душа – …………………………………………..Раде Пилето
9. Живот пишувам -…………………………………… Ѓоко Дичоски
10. Само спомени – ……………………………..Мартина Валиенте
11. Љубена моја -…………………………..Кирил Белистoјаноски
12. Боли срцево боли – ………………………….Боби Спасеновски
13. Анастасија – ……………………………………….Петар Нечовски
14. Искра – ………………………………………..Серафина Фантаузо
15. Мојата душа бистро езеро – М.Секулоски и гр. Носталгија

16. Виножито на небото- …………………..Благица Павловска
17. Заљубен до гуша- ………………………………Скопски Боеми
18. Елена – …………………………Жарко Тимотијевиќ – Србија
19.Во вечна љубов верувам -………… ……………………Соната
20. Жал за Марика -… Н. Величковски со С. Милковска
21. Љубовна – ……………….Ленче и Горан Кукиќ и Јупитер

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *