поп вечер

LATEST NEWS

Од Србија доаѓаат белградските тинејџери од групата „Лифт”

Во Интернационалата програма  ќе  земе учество и  белградската група  „Лифт” чии членови  свират поп рок убаво запакуван во гитаристички аранжмани и модерна продукција.Музиката на овие тинејџери е  инспирирана  од  светската модерна  рок сцена   а идоли им се  Muse,Linkin Park I Green Day. Нивниот прв хит сингл   „Ако си вољела„  доПовеќе…

ПОП ВЕЧЕР РЕДОСЛЕД НА ИЗВЕДБИ

1. Срце во илјада бои……………………………………………Зоран Далчевски м. Игор Узунов и Димче Китрозоски т. И. Узунов ар.Д. Китрозоски 2. Сакам да знам……………………………………………………………..Дејан Тасев м. т.и ар. Кире Јакимов 3. Најдобро ………………………………………………………………………….. ЕМА м. Даниел Данн т.Ксенија Николова ар. Даниел Данн, Иле Спасев 4. Мала опасна……………………………………………………Стефан Јовановски м. т. и ар. БобиПовеќе…