Homepage Alt 2

 • Прва награда од публика Елизабет Христоу – Грција
  Прва награда од публика Елизабет Христоу – Грција
 • Прва награда од публика Елизабет Христоу – Грција
  Прва награда од публика Елизабет Христоу – Грција
 • Втора награда од публика М.Оџаклиевска и И.Акулов
  Втора награда од публика М.Оџаклиевска и И.Акулов
 • Интернационална вечер Охрид Фест 2017
  Интернационална вечер Охрид Фест 2017
 • Победник на Охрид Фест 2-та вечер Пепа Димитрова
  Победник на Охрид Фест 2-та вечер Пепа Димитрова
 • Победник на Охрид Фест 2-та вечер
  Победник на Охрид Фест 2-та вечер
 • Втора награда од публика Влатко Илиевски
  Втора награда од публика Влатко Илиевски
 • Трета награда од публика Трио Џентлемен
  Трета награда од публика Трио Џентлемен
 • Поп вечер Охрид Фест 2017
  Поп вечер Охрид Фест 2017
 • Поп вечер Охрид Фест 2017
  Поп вечер Охрид Фест 2017
 • Поп вечер Охрид Фест 2017
  Поп вечер Охрид Фест 2017
 • Ленче и Горан Кукиќ – Прва награда од публиката
  Ленче и Горан Кукиќ – Прва награда од публиката
 • Нино Величковски со Сандра Милковска втора награда од жири
  Нино Величковски со Сандра Милковска втора награда од жири
 • Групата БИОРИТАМ со шоу програма Фолк Вечер 2017
  Групата БИОРИТАМ со шоу програма Фолк Вечер 2017
 • Фолк вечер Охрид фест 2017
  Фолк вечер Охрид фест 2017
 • Петар Нечовски
  Петар Нечовски
 • Благица Павловска
  Благица Павловска
 • Фолк вечер Охрид Фест 2017
  Фолк вечер Охрид Фест 2017

LATEST MEDIA

За крај на летото – Музички спектакл на годината во Охрид На Интернационалниот музички фестивал “Охрид Фест – Охридски трубадури”

Повеќе

BONEY M -Popuri ( Live)

Повеќе

Пред доаѓање во Охрид – видео поздрав од Sheyla Bonnick до сите љубители на музиката во Македонија

Повеќе

(ПОБЕДНИК) Elizabeth Christou – An esy de me thes (International Music Festival – Ohrid Fest) 2017

Повеќе

LATEST NEWS

Марко Кон : Охрид е едно од моите најомилени места на светот!

Српската музичка  звезда  , евровизиски композитор и интерпретатор, Марко Кон, за прв пат доаѓа на  на интернационалниот музички фестивал „Охридски трубадури“. Тој е еден од најплодните српски автори со околу 1.000 компонирани  забавни мелодии и музика  за голем број  филмови и тв серии .Познат е по својот отворен гард  иПовеќе…